Kontakt til KlassiskDansk.dk

Har du spørgsmål til KlassiskDansk.dk er du velkommen til at skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Spørgsmål til produkter

Spørgsmål til produkterne på siden skal stilles direkte til den webshop, som produktet henviser til.

Vi kan derfor IKKE svare på spørgsmål om produkter i andre farver, størrelser, modeller, showroom eller give tilbud på produkter.

 

Gå i stedet ind på produktet, du har et spørgsmål til. Klik på “Gå til webshop”. Webshoppen du kommer ind på, er den, som forhandler produktet. Det er dem, som du kan spørge – og jeg er sikker på, at de rigtig gerne vil hjælpe dig 🙂

Produkterne på Klassiskdansk.dk bliver løbende opdateret med priser, billeder og tekst fra de webshops, vi samarbejder med. Der kan være forsinkelse på opdateringen, hvis der er afvigelser på informationer og priser. De gældende informationer og priser er dem, som du kan se, når du klikker på “Gå til webshop” og kommer ind på webshoppen, som forhandler produktet.

Klassiskdansk.dk fungerer som affiliatemarkedsføring, hvor vi gennem forskellige portaler laver aftaler med danske webshops. Klassiskdansk.dk giver derfor hver måned flere tusinde klik ind til andre webshops, hvilket de betaler for – såfremt der er kunder, som køber via dette link.