Vare
TK Calisto loftlampe – hvid stof og sort metal

Calisto loftlampen fra TK er et fremragende valg for dem, der leder efter en moderne, men samtidig tidløs lampe. Pendlen er skabt med sans for detaljer og tilbyder et slankt, minimalistisk design, der passer ind i ethvert interiør. Det mest … Læs mere

609,00 kr. Gå til webshop
TK Calisto gulvlampe - hvid stof og sort metal
TK Calisto gulvlampe – hvid stof og sort metal

Calisto gulvlampen fra TK er et fremragende valg for dem, der leder efter en moderne, men samtidig tidløs lampe. Gulvlampen er skabt med sans for detaljer og tilbyder et slankt, minimalistisk design, der passer ind i ethvert interiør. Det mest … Læs mere

1.389,00 kr. Gå til webshop
TK Cairo loftlampe, m. 4 skærme - natur træ og sort metal
TK Cairo loftlampe, m. 4 skærme – natur træ og sort metal

Denne Cairo loftlampe med 4 skærme fra TK er en rigtig godbid for elskere af stilfuldt og minimalistisk interiør. Små, sorte metal lampeskærme og et dekorativt træelement tilføjer elegance og gør den til en god tilføjelse til ethvert rum. Lampen … Læs mere

1.279,00 kr. Gå til webshop
TK Cairo loftlampe, m. 3 skærme - natur træ og sort metal
TK Cairo loftlampe, m. 3 skærme – natur træ og sort metal

Denne Cairo loftlampe med 3 skærme fra TK er en rigtig godbid for elskere af stilfuldt og minimalistisk interiør. Små, sorte metal lampeskærme og et dekorativt træelement tilføjer elegance og gør den til en god tilføjelse til ethvert rum. Lampen … Læs mere

919,00 kr. Gå til webshop
TK Cairo loftlampe - natur træ og sort metal
TK Cairo loftlampe – natur træ og sort metal

Denne Cairo loftlampe fra TK er en rigtig godbid for elskere af stilfuldt og minimalistisk interiør. Lille, sort metal lampeskærm og et dekorativt træelement tilføjer elegance og gør den til en god tilføjelse til ethvert rum. Lampen er ikke kun … Læs mere

489,00 kr. Gå til webshop
Vare
TK Cadix loftlampe 210 – glas og guld stål

Med Cadix loftlampen fra TK kan du tilføje et strejf af luksus til dit interiør. Pendlen er en tidløs kombination af guld stål og glas. Det er umuligt at være ligeglad med sfæriske lampeskærme med en original form, der ligner … Læs mere

599,00 kr. Gå til webshop
TK Anabelle væglampe - grafit glas og sort metal
TK Anabelle væglampe – grafit glas og sort metal

Anabelle væglampe fra TK, der vil skabe elegance og stil ved siden af lænestolen i køkken alrum og stue. Væglampen er lavet i sort metal og designet med en lampeskærm i grafit glas.

559,00 kr. Gå til webshop
TK Sky børnelampe - hvid metal
TK Sky børnelampe – hvid metal

Sky børnelampen fra TK passer perfekt til væggen på børneværelset. Den vil skabe både hygge og stemning. Væglampen er lavet i hvidt metal og ligner en sky. En lampe, der vil vække begejstring hos de fleste børn.

629,00 kr. Gå til webshop
TK Sky børnelampe - lyserød metal
TK Sky børnelampe – lyserød metal

Sky børnelampen fra TK passer perfekt til væggen på børneværelset. Den vil skabe både hygge og stemning. Væglampen er lavet i lyserødt metal og ligner en sky. En lampe, der vil vække begejstring hos de fleste børn.

629,00 kr. Gå til webshop
TK Sky børnelampe - lysegrå metal
TK Sky børnelampe – lysegrå metal

Sky børnelampen fra TK passer perfekt til væggen på børneværelset. Den vil skabe både hygge og stemning. Væglampen er lavet i lysegråt metal og ligner en sky. En lampe, der vil vække begejstring hos de fleste børn.

629,00 kr. Gå til webshop
Vare
TK Sky børnelampe – lyseblå metal

Sky børnelampen fra TK passer perfekt til væggen på børneværelset. Den vil skabe både hygge og stemning. Væglampen er lavet i lyseblåt metal og ligner en sky. En lampe, der vil vække begejstring hos de fleste børn.

629,00 kr. Gå til webshop
TK Calisto bordlampe - hvid stof og sort metal
TILBUD
SPAR 10%
TK Calisto bordlampe – hvid stof og sort metal

Calisto bordlampen fra TK er et fremragende valg for dem, der leder efter en moderne, men samtidig tidløs lampe. Bordlampen er skabt med sans for detaljer og tilbyder et slankt, minimalistisk design, der passer ind i ethvert interiør. Det mest … Læs mere

Original price was: 989,00 kr..Current price is: 890,00 kr.. Gå til webshop
TK Calisto loftlampe - hvid stof og sort metal
TK Calisto loftlampe – hvid stof og sort metal

Calisto loftlampen fra TK er et fremragende valg for dem, der leder efter en moderne, men samtidig tidløs lampe. Pendlen er skabt med sans for detaljer og tilbyder et slankt, minimalistisk design, der passer ind i ethvert interiør. Det mest … Læs mere

1.299,00 kr. Gå til webshop
Vare
TK Sky børnelampe – blå stof og hvid plastik

Denne Sky børnelampe fra TK er en loftlampe, der passer perfekt til børneværelset. Formen på lampen er en sky. Det er en kombination af blåt stof, metal og plast, der dækker lyspunkterne og sikrer en delikat og jævn lysudsendelse.

629,00 kr. Gå til webshop
Vare
TK Sky børnelampe, Mini – blå stof og hvid plastik

Denne Sky børnelampe Mini fra TK er en loftlampe, der passer perfekt til børneværelset. Formen på lampen er en sky. Det er en kombination af blåt stof, metal og plast, der dækker lyspunkterne og sikrer en delikat og jævn lysudsendelse.

499,00 kr. Gå til webshop
Vare
TK Sky børnelampe – grå stof og hvid plastik

Denne Sky børnelampe fra TK er en loftlampe, der passer perfekt til børneværelset. Formen på lampen er en sky. Det er en kombination af gråt stof, metal og plast, der dækker lyspunkterne og sikrer en delikat og jævn lysudsendelse.

629,00 kr. Gå til webshop
Vare
TK Sky børnelampe, Mini – grå stof og hvid plastik

Denne Sky børnelampe Mini fra TK er en loftlampe, der passer perfekt til børneværelset. Formen på lampen er en sky. Det er en kombination af gråt stof, metal og plast, der dækker lyspunkterne og sikrer en delikat og jævn lysudsendelse.

499,00 kr. Gå til webshop
Vare
TK Sky børnelampe – pastel lyserød stof og hvid plastik

Denne Sky børnelampe fra TK er en loftlampe, der passer perfekt til børneværelset. Formen på lampen er en sky. Det er en kombination af pastel lyserødt stof, metal og plast, der dækker lyspunkterne og sikrer en delikat og jævn lysudsendelse.

1.299,00 kr. Gå til webshop
Vare
TK Sky børnelampe, Mini – hvid stof og hvid plastik

Denne Sky børnelampe Mini fra TK er en loftlampe, der passer perfekt til børneværelset. Formen på lampen er en sky. Det er en kombination af hvidt stof, metal og plast, der dækker lyspunkterne og sikrer en delikat og jævn lysudsendelse.

499,00 kr. Gå til webshop
Vare
TK Sky børnelampe – hvid stof og hvid plastik

Denne Sky børnelampe fra TK er en loftlampe, der passer perfekt til børneværelset. Formen på lampen er en sky. Det er en kombination af hvidt stof, metal og plast, der dækker lyspunkterne og sikrer en delikat og jævn lysudsendelse.

629,00 kr. Gå til webshop
Langhængende Lampe 3-Sæt
TK Lang loftlampe, m. 3 skærme – sort metal

Lang loftlampe fra TK, der vil pynte over spisebordet i både stuen og køkken alrummet. Pendlen er lavet i sort metal og designet med 3 skulpturelle lampeskærme.

1.119,00 kr. Gå til webshop
Eco Nat Lampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Eco bordlampe, rund – natur stof, fyrretræ og sort metal

Eco bordlampen fra TK er det perfekte valg for elskere af økologiske løsninger. Den har en tidløs rund form og vil bestemt ikke gå af mode med det første. Tofarvet lampeskærm lavet af naturligt stof er særligt iøjnefaldende. Naturlige og … Læs mere

Original price was: 1.149,00 kr..Current price is: 1.034,00 kr.. Gå til webshop
Lacrima Hvid/Sølv Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Lacrima bordlampe – sølv, hvid stof og hvid glas

Lacrima bordlampe fra TK, der vil pynte på alle småborde rundt omkring i hjemmet. Lampeskærmen er lavet i sølv og hvidt stof, og lampefoden med bløde runde linjer er lavet i hvidt glas.

Original price was: 999,00 kr..Current price is: 899,00 kr.. Gå til webshop
Lacrima Hvid Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Lacrima bordlampe – hvid stof og hvid glas

Lacrima bordlampe fra TK, der vil pynte på alle småborde rundt omkring i hjemmet. Lampeskærmen er lavet i hvidt stof, og lampefoden med bløde runde linjer er lavet i hvidt glas.

Original price was: 969,00 kr..Current price is: 872,00 kr.. Gå til webshop
Lacrima Sort/Guld Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Lacrima bordlampe – guld, sort stof og sort glas

Lacrima bordlampe fra TK, der vil pynte på alle småborde rundt omkring i hjemmet. Lampeskærmen er lavet i guld og sort stof, og lampefoden med bløde runde linjer er lavet i sort glas.

Original price was: 1.119,00 kr..Current price is: 1.007,00 kr.. Gå til webshop
Lacrima Sort Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Lacrima bordlampe – sort stof og sort glas

Lacrima bordlampe fra TK, der vil pynte på alle småborde rundt omkring i hjemmet. Lampeskærmen er lavet i sort stof, og lampefoden med bløde runde linjer er lavet i sort glas.

Original price was: 989,00 kr..Current price is: 890,00 kr.. Gå til webshop
Jute Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Jute bordlampe – natur jute og sort metal

Jute bordlampen er en miljøvenlig bordlampe fra TK. Lampen er lavet af sort metal med en mat finish, og jute lampeskærmen er lavet af et naturmateriale af vegetabilsk oprindelse, der er fuldt biologisk nedbrydeligt. Den fibrøse struktur af den øverste … Læs mere

Original price was: 609,00 kr..Current price is: 548,00 kr.. Gå til webshop
Ivo Natslampe Ip?
TILBUD
SPAR 10%
TK Ivo bordlampe – sort stof og metal

Denne fine Ivo bordlampe fra TK vil pryde i både stue og køkken alrum. Bordlampen er lavet i sort metal med en kantet lampeskærm i sort stof.

Original price was: 1.219,00 kr..Current price is: 1.097,00 kr.. Gå til webshop
Hilton Hvid/Guld Natslampe
TK Hilton bordlampe – guld metal og hvid stof

Denne fine Hilton bordlampe fra TK vil pryde i både stue og værelse. Bordlampen er lavet i guld metal og hvidt stof og designet i en elegant rund form.

649,00 kr. Gå til webshop
Hilton Sort/Guld Natslampe
TK Hilton bordlampe – guld metal og sort stof

Denne fine Hilton bordlampe fra TK vil pryde i både stue og værelse. Bordlampen er lavet i guld metal og sort stof og designet i en elegant rund form.

649,00 kr. Gå til webshop
Harmoni Naturlampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Harmony bordlampe – natur jute og sort metal

Den eksklusive Harmony bordlampe fra TK vil være den perfekte løsning for dig, der værdsætter modernitet og elegance. Lampen har et meget originalt, næsten tredimensionelt udseende. Lampeskærmen er lavet af naturfarvet jute. Den er omgivet af en metalkurv

Original price was: 1.009,00 kr..Current price is: 908,00 kr.. Gå til webshop
Glory Guld Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Glory bordlampe – sort stof og guld metal

Denne elegante Glory bordlampe fra TK vil pynte i både stue og værelse. Lampen er lavet i guld metal med en lampeskærm i sort stof.

Original price was: 649,00 kr..Current price is: 584,00 kr.. Gå til webshop
Glory Krom Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Glory bordlampe – hvid stof og krom metal

Denne elegante Glory bordlampe fra TK vil pynte i både stue og værelse. Lampen er lavet i krom metal med en lampeskærm i hvidt stof.

Original price was: 649,00 kr..Current price is: 584,00 kr.. Gå til webshop
Fiord Hvid Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Fiord bordlampe – hvid stof, glas og metal

Leder du efter en lampe, der vil glæde ikke kun med sit udseende, men også med sin præcision i udførelse? Fiord bordlampen i hvidt stof, glas og metal fra TK opfylder dine forventninger perfekt. Takket være lampen får ikke kun … Læs mere

Original price was: 1.339,00 kr..Current price is: 1.205,00 kr.. Gå til webshop
Fiord Sort Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Fiord bordlampe – sort stof, glas og metal

Leder du efter en lampe, der vil glæde ikke kun med sit udseende, men også med sin præcision i udførelse? Fiord bordlampen i sort stof, glas og metal fra TK opfylder dine forventninger perfekt. Takket være lampen får ikke kun … Læs mere

Original price was: 1.389,00 kr..Current price is: 1.250,00 kr.. Gå til webshop
Felsort Natslampe 2-Sæt
TILBUD
SPAR 10%
TK Felsort bordlampe, m. 2 skærme – hvid glas og sort metal

Felsort bordlampe fra TK, der bringer charme ind i hjemmet. Bordlampen er lavet i sort metal og skulpturelt designet med 2 runde hvide glaskupler.

Original price was: 1.049,00 kr..Current price is: 944,00 kr.. Gå til webshop
Dove Hvid Ls
TK Dove børnelampe – hvid stof og natur træ

En skøn Dove børnelampe, der vil hygge og skabe stemning på børneværelset. Lampeskærmen er lavet af hvidt stof og lampefoden i naturfarvet træ. Â

1.309,00 kr. Gå til webshop
Diamant Sort Natslampe
Diamant Sort Natslampe

Denne Diamant bordlampe fra TK passer perfekt til den industrielle og minimalistiske boligindretning. Bordlampen har en lampeskærm i sort stof og en skulpturel lampefod i sort malet stål. En lampe, der vil pryde og hygge i både stue og værelse.

619,00 kr. Gå til webshop
Deva Hvid Natslampe Fsc 100 %, Sa-Coc-006060
TILBUD
SPAR 10%
TK Deva bordlampe – hvid stof/fyrretræ og hvid stål

Deva bordlampen med rund skærm fra TK vil helt sikkert appellere til elskere af øko-stil. Lampen er kombineret af naturfarvet fyrretræ med lampeskærm lavet af hvidt stof. En lampe, der er velegnet til forskellige interiører og rum – fra stuen, … Læs mere

Original price was: 459,00 kr..Current price is: 413,00 kr.. Gå til webshop
Deva Nature Natslampe Fsc 100%, Sa-Coc-006060
TILBUD
SPAR 10%
TK Deva bordlampe, rund – natur stof/fyrretræ og sort stål

Deva bordlampen med rund skærm fra TK vil helt sikkert appellere til elskere af øko-stil. Lampen er kombineret af naturfarvet fyrretræ med lampeskærm lavet af naturligt linnedstof. En lampe, der er velegnet til forskellige interiører og rum – fra stue

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 449,00 kr.. Gå til webshop
Delta Kinnkiet
TK Delta væglampe – glas, guld og sort metal

Med Delta væglampen fra TK kan du tilføje et strejf af luksus til ethvert interiør. Den runde lampeskærm i glas er monteret på en sort metalkonstruktion. En lampe, der vil være et fremragende dekorativt element i mange interiører.

999,00 kr. Gå til webshop
Cubus Grafitnatslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Cubus bordlampe – grafit glas og sort metal

Cubus bordlampen fra TK er et glasforslag til moderne belysning. Metalfoden, med en grafit farvet glasskærm, er perfekt som dekorativ belysning til stue og værelse.

Original price was: 1.159,00 kr..Current price is: 1.043,00 kr.. Gå til webshop
TK Chicago Linnenatlampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Chicago bordlampe – natur hør stof og sort stål

Chicago bordlampen fra TK er en kombination af en sort stål ramme med en lampeskærm lavet af naturligt hørfarvet stof. Lampen vil fungere godt i både klassiske og moderne arrangementer. Den giver ikke kun en lyskilde, men er også en … Læs mere

Original price was: 1.079,00 kr..Current price is: 971,00 kr.. Gå til webshop
TK Calisto Ny Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Calisto bordlampe, m. 3 skærme – sort stof og guld stål

Denne Calisto bordlampe med 3 skærme i sort stof og guld stål fra TK er et meget interessant forslag på loftlampemarkedet. Et karakteristisk træk ved lampen er kombinationen af to udtryksfulde farver, nemlig sort og guld. Lampeskærmens specielle design gø

Original price was: 1.099,00 kr..Current price is: 989,00 kr.. Gå til webshop
TK Calisto Sort Natslampe 1
TILBUD
SPAR 10%
TK Calisto bordlampe – sort stof og sort stål

Calisto bordlampen i sort stof og sort stål fra TK er et fremragende valg for jer, der leder efter en moderne, men samtidig tidløs lampe. Denne pendel er skabt med sans for detaljer og tilbyder et slankt, minimalistisk design, der … Læs mere

Original price was: 989,00 kr..Current price is: 890,00 kr.. Gå til webshop
TK Boho Sort Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Boho bordlampe – natur rattan og sort stof/metal

Boho bordlampen fra TKÂ er et forslag til alle dem, der fokuserer på naturlige farver. En lampe, der passer ind i mange forskellige typer arrangementer. En natur farvet rattan lampeskærm med sort stof giver et let dæmpet lys, der garanterer … Læs mere

Original price was: 1.379,00 kr..Current price is: 1.241,00 kr.. Gå til webshop
TK Aurea Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Aurea bordlampe – sort stof og grafit glas

Aurea bordlampen fra Tk er tidløs, enkel, pålidelig og velegnet til ethvert interiør. Kan bruges i lejligheder, kontorer og hotelværelser. Lampeskærmen er i sort stof, og lampefoden er lavet af grafit farvet glas med regelmæssige dekorationer. Takket være

Original price was: 1.389,00 kr..Current price is: 1.250,00 kr.. Gå til webshop
TK Aurea Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Aurea bordlampe – hvid stof og klar glas

Aurea bordlampen fra Tk er tidløs, enkel, pålidelig og velegnet til ethvert interiør. Kan bruges i lejligheder, kontorer og hotelværelser. Lampeskærmen er i hvidt stof, og lampefoden er lavet af gennemsigtigt glas med regelmæssige dekorationer. Takket vær

Original price was: 1.389,00 kr..Current price is: 1.250,00 kr.. Gå til webshop
TK Albero Linnatlampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Albero bordlampe – beige hør, natur fyrretræ og hvid stål

Denne Albero bordlampe fra TK er den perfekte løsning for alle dem, der værdsætter nærhed til naturen og fokuserer på økologi. Lampen er lavet i en kombination af natur fyrretræ og hvidt stål med en rund lampeskærm i beige hør. … Læs mere

Original price was: 969,00 kr..Current price is: 872,00 kr.. Gå til webshop
TK Alambre Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Alambre bordlampe – guld og sort stål

Det er umuligt at være ligeglad med denne stilfulde Alambre bordlampe fra TK, der er lavet i guld og sort stål med geometrisk form. Bordlampen er både funktionel og et fremragende dekorativt element til både elegante og industrielle rum. En … Læs mere

Original price was: 939,00 kr..Current price is: 845,00 kr.. Gå til webshop
Tracer Sort Lang Gu_10
TK Tracer Long loftlampe – sort metal

Tracer Long loftlampen lavet i sort metal fra TK er et innovativt enkeltkredsløbsskinnesystem. Takket være nem installation og et fleksibelt skinnesystem giver TRACER dig mulighed for frit at arrangere belysning i ethvert rum. Uanset om du er interessere

579,00 kr. Gå til webshop
Tracer Guld Lang Gu_10
TK Tracer Long loftlampe – guld og sort metal

Tracer Long loftlampen lavet i guld og sort metal fra TK er et innovativt enkeltkredsløbsskinnesystem. Takket være nem installation og et fleksibelt skinnesystem giver TRACER dig mulighed for frit at arrangere belysning i ethvert rum. Uanset om du er int

719,00 kr. Gå til webshop
Tracer White Long Gu_10
TK Tracer Long loftlampe – hvid metal

Tracer Long loftlampen lavet i hvidt metal fra TK er et innovativt enkeltkredsløbsskinnesystem. Takket være nem installation og et fleksibelt skinnesystem giver TRACER dig mulighed for frit at arrangere belysning i ethvert rum. Uanset om du er interesser

539,00 kr. Gå til webshop
Tracer Amber G_9
TK Tracer loftlampe – rav glas og sort metal

Tracer loftlampen i rav glas og sort metal fra TK er et innovativt enkeltkredsløbsskinnesystem. Takket være nem installation og et fleksibelt skinnesystem giver TRACER dig mulighed for frit at arrangere belysning i ethvert rum. Uanset om du er interesser

539,00 kr. Gå til webshop
Tracer Sort Hænger G_9 Rav
TK Tracer loftlampe – rav glas og sort metal

Tracer loftlampen i rav glas og sort metal fra TK er et innovativt enkeltkredsløbsskinnesystem. Takket være nem installation og et fleksibelt skinnesystem giver TRACER dig mulighed for frit at arrangere belysning i ethvert rum. Uanset om du er interesser

609,00 kr. Gå til webshop
Tracer White G_9
TK Tracer loftlampe – hvid glas og hvid metal

Tracer loftlampen i hvidt glas og hvidt metal fra TK er et innovativt enkeltkredsløbsskinnesystem. Takket være nem installation og et fleksibelt skinnesystem giver TRACER dig mulighed for frit at arrangere belysning i ethvert rum. Uanset om du er interes

539,00 kr. Gå til webshop
Tracer White Hanging G_9
TK Tracer loftlampe – hvid glas og hvid metal

Tracer loftlampen i hvidt glas og hvidt metal fra TK er et innovativt enkeltkredsløbsskinnesystem. Takket være nem installation og et fleksibelt skinnesystem giver TRACER dig mulighed for frit at arrangere belysning i ethvert rum. Uanset om du er interes

579,00 kr. Gå til webshop
Tracer Sort G_9
TK Tracer loftlampe – hvid glas og sort metal

Tracer loftlampen i hvidt glas og sort metal fra TK er et innovativt enkeltkredsløbsskinnesystem. Takket være nem installation og et fleksibelt skinnesystem giver TRACER dig mulighed for frit at arrangere belysning i ethvert rum. Uanset om du er interess

539,00 kr. Gå til webshop
Tracer Sort Hænger G_9 Hvid
TK Tracer loftlampe – hvid glas og sort metal

Tracer loftlampen i hvidt glas og sort metal fra TK er et innovativt enkeltkredsløbsskinnesystem. Takket være nem installation og et fleksibelt skinnesystem giver TRACER dig mulighed for frit at arrangere belysning i ethvert rum. Uanset om du er interess

609,00 kr. Gå til webshop
Tracer Sort Hængende G_9 Grafit
TK Tracer loftlampe – grafit glas og sort metal

Tracer loftlampen i grafit glas og sort metal fra TK er et innovativt enkeltkredsløbsskinnesystem. Takket være nem installation og et fleksibelt skinnesystem giver TRACER dig mulighed for frit at arrangere belysning i ethvert rum. Uanset om du er interes

539,00 kr. Gå til webshop
Tracer Graphite G_9
TK Tracer loftlampe – grafit glas og sort metal

Tracer loftlampen i grafit glas og sort metal fra TK er et innovativt enkeltkredsløbsskinnesystem. Takket være nem installation og et fleksibelt skinnesystem giver TRACER dig mulighed for frit at arrangere belysning i ethvert rum. Uanset om du er interes

539,00 kr. Gå til webshop
Logan Sort Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Logan bordlampe – sort metal

Logan bordlampen i sort metal fra TK vil være det perfekte valg til moderne rum. Den er kendetegnet ved et enkelt, men samtidig yderst elegant udseende. Lyset “kommer frem” fra sorte, matte rør. Logan lamperne vil fungere godt i stuen, … Læs mere

Original price was: 1.319,00 kr..Current price is: 1.187,00 kr.. Gå til webshop
Avia Black Kiniket 3-Sæt
TK Avia væglampe – sort metal

Hvis du leder efter lamper, der ikke kun vil være funktionelle, men også ekstremt originale, vil denne Avia væglampe fra TK helt sikkert være et hit! Dette er et forslag til alle, der sætter pris på usædvanligt design. Lampen består … Læs mere

1.569,00 kr. Gå til webshop
Faro Beige 1 340
TK Faro loftlampe – beige metal

Faro loftlampen i beige metal fra TK har en klassisk, elegant, men samtidig moderne form. Af denne grund vil pendlen fungere godt i ethvert interiør. Faro lamperne er et perfekt valg til stuen, soveværelset, børneværelset, køkkenet eller spisestuen. Lam

1.009,00 kr. Gå til webshop
Faro Beige 1 500
TK Faro loftlampe – beige metal

Faro loftlampen i beige metal fra TK har en klassisk, elegant, men samtidig moderne form. Af denne grund vil pendlen fungere godt i ethvert interiør. Faro lamperne er et perfekt valg til stuen, soveværelset, børneværelset, køkkenet eller spisestuen. Lam

2.179,00 kr. Gå til webshop
Teo Led Antik Fyr
TK Teo LED loftlampe – antik træ og sort metal

En kombination af naturligt antik farvet træ med moderne LED-teknologi – sådan kan vi kort beskrive Teo LED loftlampen fra TK. Loftlampen vil fungere godt i næsten ethvert interiør, og den vil være et hit, især til dem, der er … Læs mere

1.169,00 kr. Gå til webshop
Teo Led Valnød
TK Teo LED loftlampe – valnøddefarvet træ og sort metal

En kombination af naturligt valnøddefarvet træ med moderne LED-teknologi – sådan kan vi kort beskrive Teo LED loftlampen fra TK. Loftlampen vil fungere godt i næsten ethvert interiør, og den vil være et hit, især til dem, der er indrettet … Læs mere

1.169,00 kr. Gå til webshop
Calisto Juta Natslampe 1
TILBUD
SPAR 10%
TK Calisto bordlampe – natur jute og sort metal

Calisto bordlampen i sort metal fra TK er et fremragende valg for dem, der leder efter en moderne, men samtidig tidløs lampe. Denne lampe er skabt med sans for detaljer og tilbyder et slankt, minimalistisk design, der passer ind i … Læs mere

Original price was: 949,00 kr..Current price is: 854,00 kr.. Gå til webshop
Santana Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Santana bordlampe – hvid stof og myntegrøn glas

Santana bordlampen fra TK er et glimrende valg for dem, der sætter pris på et klassisk og elegant look. Lampens unikke karakter kommer primært fra den runde, quiltede base i myntegrønt glas, som passer fantastisk til den traditionelle lampeskærm i … Læs mere

Original price was: 2.339,00 kr..Current price is: 2.105,00 kr.. Gå til webshop
Santana Natslampe
TILBUD
SPAR 10%
TK Santana bordlampe – myntegrøn stof og myntegrøn glas

Santana bordlampen fra TK er et glimrende valg for dem, der sætter pris på et klassisk og elegant look. Lampens unikke karakter kommer primært fra den runde, quiltede base i myntegrønt glas, som passer fantastisk til den traditionelle lampeskærm i … Læs mere

Original price was: 2.339,00 kr..Current price is: 2.105,00 kr.. Gå til webshop
?Pære-Sæt45 2W Mælkegirlande
TK Mælk P 45 2W Girlande pære – mælkehvid glas

Denne Mælk P 45 2W Girlande pære fra TK passer ind i ethvert interiør i huset, især køkkenet og spisestuen. Den er perfekt til køkkenbordet eller øen. Men det er ikke alt. Den kan også bruges på elegante spillesteder, restauranter, … Læs mere

39,00 kr. Gå til webshop
P 45 2W Clear Girland-Sætre
TK Klar P 45 2W Girland pære – klar glas

Denne Klar P 45 2W Girland pære fra TK passer ind i ethvert interiør i huset, især køkkenet og spisestuen. Den er perfekt til køkkenbordet eller øen. Men det er ikke alt. Den kan også bruges på elegante spillesteder, restauranter, … Læs mere

29,00 kr. Gå til webshop
P 45 2W Rav Girlanda-Sætre
TK Rav P 45 2W Girlanda pære – rav glas

Denne Rav P 45 2W Girlanda pære fra TK passer ind i ethvert interiør i huset, især køkkenet og spisestuen. Den er perfekt til køkkenbordet eller øen. Men det er ikke alt. Den kan også bruges på elegante spillesteder, restauranter, … Læs mere

39,00 kr. Gå til webshop
?Clear St 58-Sætre
TK Klar St 58 pære – klar glas

Denne Klar St 58 pære fra TK passer ind i ethvert interiør i huset, især køkkenet og spisestuen. Den er perfekt til køkkenbordet eller øen. Men det er ikke alt. Den kan også bruges på elegante spillesteder, restauranter, caféer eller … Læs mere

79,00 kr. Gå til webshop
Clear-Sæt45-Sætre 4,5 W
TK Klar P 45 4,5 W pære – klar glas

Denne Klar P 45 4,5 W pære fra TK passer ind i ethvert interiør i huset, især køkkenet og spisestuen. Den er perfekt til køkkenbordet eller øen. Men det er ikke alt. Den kan også bruges på elegante spillesteder, restauranter, … Læs mere

29,00 kr. Gå til webshop
?Klar G95-Sætre
TK Klar G95 pære – klar glas

Denne Klar G95 pære fra TK passer ind i ethvert interiør i huset, især køkkenet og spisestuen. Den er perfekt til køkkenbordet eller øen. Men det er ikke alt. Den kan også bruges på elegante spillesteder, restauranter, caféer eller hoteller. … Læs mere

89,00 kr. Gå til webshop
Rav-Sætre St58 Konus
TK Rav St58 Konus pære – rav glas

Denne Rav St58 Konus pære fra TK passer ind i ethvert interiør i huset, især køkkenet og spisestuen. Den er perfekt til køkkenbordet eller øen. Men det er ikke alt. Den kan også bruges på elegante spillesteder, restauranter, caféer eller … Læs mere

79,00 kr. Gå til webshop
Amber-Sæt45-Sætre 4,5 W
TK Rav P 45 4,5 W pære – rav glas

Denne Rav P 45 4,5 W pære fra TK passer ind i ethvert interiør i huset, især køkkenet og spisestuen. Den er perfekt til køkkenbordet eller øen. Men det er ikke alt. Den kan også bruges på elegante spillesteder, restauranter, … Læs mere

39,00 kr. Gå til webshop
Rav G95-Sætre
TK Rav G95 pære – rav glas

Denne Rav G95 pære fra TK passer ind i ethvert interiør i huset, især køkkenet og spisestuen. Den er perfekt til køkkenbordet eller øen. Men det er ikke alt. Den kan også bruges på elegante spillesteder, restauranter, caféer eller hoteller. … Læs mere

89,00 kr. Gå til webshop
Vaio Hvid Natslampe .
TILBUD
SPAR 10%
TK Vaio bordlampe – hvid stof og træ

Vaio bordlampe fra TK, der vil fungere fint på et lille bord i stue og værelse. Bordlampen er lavet i træ og designet med en elegant lampeskærm i hvidt stof.

Original price was: 479,00 kr..Current price is: 431,00 kr.. Gå til webshop