Lyngby rødvinsglas - Juvel - 4 stk.
Lyngby rødvinsglas – Juvel – 4 stk.

Rødvinsglas fra Lyngby Duften af grillstegte bøffer breder sig. Du skænker et glas rødvin og venter på at bøffer bliver færdige. Vinglassene fra Juvel-serien er af mærket Lyngby. De 4 vinglas leveres i en gaveæske.

149,00 kr. Gå til webshop
Vare
Lyngby vandglas – Juvel – 6 stk.

Vandglas fra Lyngby Får du drukket nok vand? Med disse smukke, enkle vandglas på bordet. Får du i al fald drukket vand til vinen. Vandglassene fra Juvel-serien er af mærket Lyngby. De 6 vandglas leveres i en gaveæske.

149,95 kr. Gå til webshop
Vare
Lyngby romglas – Juvel – 6 stk.

Romglas fra Lyngby Et rigtigt romglas skal være tulipanformet. Det er netop denne form, som intensiverer og øger rommens duft og smag. Det smukke og klassiske Juvel-glas giver en både smagfuld og stilfuld servering. En rom skal helst nydes ren … Læs mere

149,00 kr. Gå til webshop
Lyngby hvidvinsglas - Juvel - 4 stk.
Lyngby hvidvinsglas – Juvel – 4 stk.

Hvidvinsglas fra Lyngby Smæk benene op og læn dig tilbage. Nyd solnedgangen og et glas koldt hvidvin. Vinglassene fra Juvel-serien er af mærket Lyngby. De 4 vinglas leveres i en gaveæske.

149,95 kr. Gå til webshop
Lyngby ølglas - Juvel - 4 stk.
Lyngby ølglas – Juvel – 4 stk.

Ølglas fra Lyngby Juvel-glasset med høj stilk fremstår klassisk og stilfuldt på bordet. Glasset er særligt velegnet til øl, men kan også sagtens bruges til servering af andre kolde forfriskninger.

149,95 kr. Gå til webshop
Lyngby martiniglas - Juvel - 4 stk.
TILBUD
SPAR 25%
Lyngby martiniglas – Juvel – 4 stk.

Martiniglas fra Lyngby Servér James Bonds signaturcocktail i det klassiske og stilfulde Juvel-glas. Det smukke, klare krystalglas er naturligvis også perfekt til at give mange andre cocktails et festligt løft.

Original price was: 199,95 kr..Current price is: 149,00 kr.. Gå til webshop